Adgangskontrolanlæg uden kabel installation.

FlexAir

FlexAir

FlexAir® adgangssystem er enestående, fordi samme platform bruges til alle løsninger - store som små - hvilket giver store økonomiske fordele. Desuden skiller FlexAir® sig ud, fordi systemet er webbaseret, hvilket gør en fast pc, og oftest en server, unødvendig. Ud over de økonomiske fordele minimerer dette også risikoen for systemnedbrud.

FLEXAIR® ADGANGSKONTROL MED OFFLINE LÆSERE

Selve hjernen i systemet er en Alpha central, der sammen med Nova softwaren styrer læserne, der er monteret på dørene. Offline læsere giver nøjagtigt de samme funktioner som online læsere og minimerer samtidigt omkostningerne tiletablering, kabling og montage af læserne. Det system, som ønskes, afhænger i høj grad af bygningen, antal døre og måden anlægget skal administreres på. Der er dog ingen tvivl om, at fremtiden er nøgleløs og derfor er FlexAir® den optimale og tidsvarende helhedsløsning både - nu og i fremtiden...


SensoLock

SensoLock

SensoLock® er en fuldt ud batteridrevet cylinderlås, som er elektronisk styret og derfor gør det nemt at åbne døren med en adgangsbrik/-kort i stedet for at rode med traditionelle nøgler. Desuden er man sikker på, at ingen har adgang med stjålne eller tabte nøgler, fordi man nemt kan slette brikker/kort eller ændre adgangsrettighederne via Nova softwaren.

Sikker hele året rundt

På grund af størrelse, design og alsidighed er SensoLock® en sikker og ideel løsning for næsten alle typer døre, ligegyldigt dørens tykkelse. Der findes to typer af SensoLock® - IP55 til indendørsbrug og IP66 til udendørsbrug, hvoraf sidstnævnte er en fuldt støv- og vandsikker beskyttelsesklasse. Dette sikrer lang holdbarhed - både indendørs og udendørs. Begge typer fungerer på nøjagtig samme måde, og kan anvendes i samme system.


PrimaLock

PrimaLock

Designet er stilrent og elegant, men på samme tid er PrimaLock® i rustfrit stål yderst robust og derfor en sikker og populær løsning til døre med stor trafik.

PrimaLock® findes i forskellige versioner, som afhænger af f.eks. dørtykkelse, retning af håndtag, bagplademål og placering.

Tilpasningsvenlig og fleksibel

For at imødekomme forskellige løsningsbehov, findes der fire forskellige typer PrimaLock®:

  1. Skandinavisk uden cylinderhul
  2. Skandinavisk med cylinderhul
  3. DIN uden cylinderhul
  4. DIN med cylinderhul

Ydermere fås PrimaLock® både til indendørs og udendørs brug. De fungerer på nøjagtig samme måde og kan derfor anvendes i system med hinanden.

Kontakt os og få en GRATIS gennemgang
af dit alarm- / sikkerhedssystem.

ISO9001:2015 certificeret

F&P godkendt alarmfirma AIA 212.005
DBI godkendt brandalarmfirma ABA 232.500
Godkendt AVA 024.088

Tilbud / Bestil Tekniker

Få et tilbud eller bestil en tekniker på en løsning til netop jeres sikringbehov - Klik her!

PBS / PDF faktura

betalingsservice logoTilmeld betalingsservice
Tilmeld faktura pr. email

Firma CVR-nr. venligst tilmeld via egen bank