Brandalarmering - ABA - Nordjylland

Begræns skaderne i din virksomhed og red menneskeliv med en brandalarm. Er uheldet ude gør en brandalarm det muligt at stoppe branden før den udvikler sig til en katastrofe for din virksomhed. Brandalarmen kan opdage selv den mindste røg og varmeudvikling før branden opstår, og med en opkobling direkte til brandvæsenet sikrer den en hurtig udrykning når alarmen går i gang. Med en brandalarm er det muligt at redde menneskeliv på plejehjem og institutioner hvis en brand opstår.

SET Sikring dækker behovet for brandalarmering i hele Nordjylland. Vi har installeret brandalarmering hos virksomheder i Skagen, Aalbæk, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg og mange flere steder

En brandalarm giver dine medarbejdere tryghed og sikrer at diverse data og anlæg kan reddes før det er for sent. Invester i en brandalarm og beskyt din virksomhed, dine værdier og dine medarbejdere.

SET Sikring har stor erfaring med opsætning af godkendte brandalarmer. Vi leverer brandanlæg til både store og små virksomheder. SET Sikring har ligeledes leveret brandanlæg til adskillige ældreboliger og plejehjem samt kommuner.

SET Sikring leverer bl.a. følgende anlægstyper:
  • ABA automatisk brandalarmeringsanlæg
  • ABDL automatisk branddørslukning
  • ABV automatisk brandventilation
  • Varslingsanlæg
  • Mekanisk Sikring

ISO9001:2008 certificeret

Certificeret F & P registreret alarmfirma nr. AIA 212.005

Tilbud / Bestil Tekniker

Få et tilbud eller bestil en tekniker på en løsning til netop jeres sikringbehov - Klik her!