Alarmanlæg, Tyverialarm og Sikring i Nordjylland

SET Sikring servicerer virksomheder og private i hele Nordjylland - Herunder Skagen, Aalbæk, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev - Med alt i alarm, alarmanlæg, tyverialarm og sikring af værdier 

Tyverialarm i hjemmet eller på arbejdspladsen beskytter effektivt dine værdier og giver en tryghed til medarbejderne. Så snart alarmen bliver aktiveret alarmeres vores døgnbemandede kontrolcentral, som herefter straks sender vores lokale vagtpatrulje ud til adressen.

Hvis man ikke ønsker at være opkoblet til en kontrolcentral, kan alarmen programmeres til at ringe til et andet ønsket nummer, således at man selv får besked når alarmen aktiveres.

Tyven får begrænset tid og det kan ofte stoppe dem før de forsøger sig med et indbrud. Ligeledes er vores SET Sikring skilt præventivt og ofte nok til at afskrække eventuelle indbrudstyve.

SET Sikring leverer både den normale standard alarm samt den avancerede model til større virksomheder. Fælles for begge typer er en enkel og nem betjening af alarmen samt opkoblingen til vores døgnbemandede kontrolcentral. Alle alarmsystemer kan selvfølgelig udbygges efterhånden som behovet vokser. 

Vore nøje udvalgte produkter er af højeste kvalitet, og vores store erfaring indenfor sikring giver dem stor stabilitet og kun den bedste service, uanset om alarmen er til privat eller erhverv.

alarmanlaeg 01
alarmanlaeg 02

SET Sikring benytter en lokal vagtpatrulje således at reaktionstiden bliver hurtigst mulig for dermed at begrænse tyvens muligheder.

Forsikringskravene indenfor alarmanlæg er opdelt i forskellige sikringsniveauer. SET Sikring er certificeret ISO9001 til at installere alarmanlæg indenfor alle sikringsniveauer.

SET Sikring skræddersyr alarmsystemerne til netop dit hjem eller din virksomhed ud fra dine ønsker. 

Vi er naturligvis certificeret til at lave forsikringsgodkendte alarmanlæg.

Kontakt os og få en GRATIS gennemgang
af dit alarm- / sikkerhedssystem.

ISO9001:2015 certificeret

F&P godkendt alarmfirma AIA 212.005
DBI godkendt brandalarmfirma ABA 232.500
Godkendt AVA 024.088

Tilbud / Bestil Tekniker

Få et tilbud eller bestil en tekniker på en løsning til netop jeres sikringbehov - Klik her!

PBS / PDF faktura

betalingsservice logoTilmeld betalingsservice
Tilmeld faktura pr. email

Firma CVR-nr. venligst tilmeld via egen bank