Trådløs HD videoovervågning

kamera1Med dette trådløse videoovervågningssæt får du videoovervågning i højopløsning og mange funktioner – og samtidig er det trådløst i super kvalitet.

Op til 4 af de udendørs trådløse HD kameraer sammenkodes med den 9” store monitor. Monitoren tilsluttes let strøm med den medfølgende omformer samt dit hjemmenetværk med medfølgende netværkskabel. Når monitoren er tilsluttet internettet via dit hjemmenetværk (router) er det muligt at downloade en gratis APP som utrolig let kodes sammen med din videoovervågnings monitor.

Med de trådløse dag/nat HD kamera, der har indbygget bevægelsessensor er det muligt at få en videoalarm direkte på din mobil (android/iPhone/ipad). Det er også muligt at se live billeder og se gemte videohændelser direkte fra monitoren.

Kameraerne har indbygget både mikrofon samt højtaler. Dermed er det muligt at høre hvad der foregår foran kameraerne – både via APPen og direkte på monitoren. Det er også muligt at snakke ud til højtaleren i kameraet fra APPen eller fra monitoren.

Monitor 

kamera2

Videoovervågnings monitoren kan kodes sammen med op til 4 trådløse HD kameraer. Et SD kort (medfølger) kan indsættes i monitoren. Dermed kan monitoren gemme optagelser fra de trådløse kameraer. Optagelser kan se ved bevægelse foran kameraerne. Dermed kan monitoren automatiske når der sker bevægelse foran kameraerne. Med den gratis APP kan du se live fra kameraerne eller se disse gemte optagelser fra SD kortet – uanset hvor du er.

Trådløse HD Kamera 

kamera3

Det trådløse kamera er udendørs og kræver blot en ledning til strøm vedhjælp af den medfølgende omformer. I alt 6 meter kabler er med. Kamera kan optager i høj HD opløsning på 1280 x 720 (1,3 mp), i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys i, som tænder automatisk. Kameraet går over i sort/hvid billede om natten for at få så mange detaljer med så muligt.

Kameraet har yderligere indbygget bevægelsessensor. Med denne sensor (PIR) er det muligt at få alarmer direkte på ens smartphone når der er bevægelse foran kameraet – samtidig med at monitoren optager hændelsen på SD-kort. Det er muligt at gense alle de optaget video-alarm hændelser direkte på ens smart-telefon eller direkte på monitoren. 

APP 

Den gratis APP kan hente til android telefoner og tablets samt iPhone og iPad (iPhone app). Med den kan du meget let se live og se gemte hændelser direkte fra din enhed. Grundet en meget smart teknologi er det ikke nødvenligt med fast IP adresse eller at lave en portforwarding. Det virker uden at lave ændringer i din router.

Med APPen er det muligt at få push-meddelelser med det samme der er bevægelse foran et af de trådløse HD kameraer.


3G/4G routere - mobil routere 

Bemærk at APPen virkere også når monitoren er koblet op på en 3G eller 4G router uden fast IP adresse.

Trådløs rækkevide op til 50 meter afhængig af miljø. Typisk 20 meter igennem 2-3 murstens mure.

Et meget smart og meget brugervenligt system.

Det trådløse videoovervågningssæt indeholder :

1 x 9” Videoovervågnings monitor

1 x 8 Gb mikro SD kort til videoovervågnings monitor.

1 x Trådløs HD dag/nat kamera med IR-lys og bevægelsessensor

2 x strømforsyninger

Manual

Kontakt os og få en GRATIS gennemgang
af dit alarm- / sikkerhedssystem.

ISO9001:2015 certificeret

F&P godkendt alarmfirma AIA 212.005
DBI godkendt brandalarmfirma ABA 232.500
Godkendt AVA 024.088

Tilbud / Bestil Tekniker

Få et tilbud eller bestil en tekniker på en løsning til netop jeres sikringbehov - Klik her!

PBS / PDF faktura

betalingsservice logoTilmeld betalingsservice
Tilmeld faktura pr. email

Firma CVR-nr. venligst tilmeld via egen bank