Videoovervågning Nordjylland - Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og Aalborg

videoovervaagning

Det skaber tryghed på arbejdspladsen med overvågning og den præventive effekt gør at det ofte skræmmer tyven væk inden de forsøger på indbrud. Og har tyven alligevel været på spil er videoovervågning et effektivt og værdifuldt redskab i opklaringen.

Videoovervågning giver dine medarbejdere tryghed hvis de arbejder på skæve tidspunkter og en mørk parkeringsplads bliver pludselig et mere trygt sted. Samtidigt gør videoovervågning det muligt at følge med i situationer og hændelser på arbejdspladsen udenfor de normale åbningstider. Det gælder f.eks. ved hærværk, tyveri, indbrud, påkørsler og hvis der ellers er uønskede personer på området. Især bilforhandlere og skoler har problemer med hærværk på udearealer og her kan videoovervågning være et værdifuldt og præventivt redskab.

Nogle virksomheder har problemer med svind. Med videoovervågning undgår man at mistænkeliggøre alle ansatte og ofte er tilstedeværelsen nok til at reducere svindet.

SET Sikring leverer flere forskellige former for videoovervågning i hele Nordjylland, herunder Skagen, Aalbæk, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og Aalborg. Vi har stor erfaring og ekspertise i at installere videoovervågning inde i butikker og virksomheder såvel som på virksomhedernes udearealer. Videoovervågning har et systemsoftware, der gør det muligt at overvåge flere institutioner og bygninger på et system. Dette er en fordel for større virksomheder, kommuner og skoler. Kontakt os her

overvaagning 01

Kontakt os og få en GRATIS gennemgang
af dit alarm- / sikkerhedssystem.

ISO9001:2015 certificeret

F&P godkendt alarmfirma AIA 212.005
DBI godkendt brandalarmfirma ABA 232.500
Godkendt AVA 024.088

Tilbud / Bestil Tekniker

Få et tilbud eller bestil en tekniker på en løsning til netop jeres sikringbehov - Klik her!

PBS / PDF faktura

betalingsservice logoTilmeld betalingsservice
Tilmeld faktura pr. email

Firma CVR-nr. venligst tilmeld via egen bank